- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Jobbulást!
Mellhártya gyulladásom volt 2007 február-március körül. Alapesetben a mellhártya két sima felületű szövet ami elcsúszik egymáson minden ki- és belégzés alatt. Ha begyulladt, akkor ez két rücskös reszelő, ami egymást basztatja. Nem hirtelen alakul ki, kell hozzá egy lábon kihordott történet... Félig ülő helyzetben tudtam aludni valamennyit a legerősebb recept nélküli fájdalomcsillapító mellett. A háziorvos kiírt két hétre, de semmi erősebb fájdalomcsillapítót nem írt fel az antibiotikum mellé. Aznap éjjel ügyeletet kellett hívni, mert a fájdalomtól olyan kis levegőket tudtam venni, ami káros az egészségre. Arra még emlékszem, hogy az ügyeletes kipakolt egy sor ampullát, szólt, hogy forduljak hasra - nem volt vicces mutatvány - kétszer megszúrt, még félig felültem, aztán kimentek. Ülök a sötét szobában az ágyon és filmszakadás. Másnap délelőtt riadtam fel, 5 ampulla volt lefejezve az éjjeli szekrény tetején, még mindig fájt, de kaptam levegőt. Gyulladáscsökkentő, ópiát származék fájdalomcsillapító és már nem tudom, hogy még mik voltak a koktélban. Hétfőn végre kaptam vényre Cataflamot - akkor még csak az aceklofenák-kálium hatóanyagú létezett - ezzel ki tudtam húzni a betegséget, még maradt is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Formula-1
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest