Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Ízelítő a járványkezelésből:
6 éves kisfiam múlt vasárnap délelőtt fejfájásra panaszkodott, délután már rázta a hideg, 39 fokos láz, estére teljesen "elfogyott" a gyerkőc.Hétfőn reggel hívtam a háziorvost, hogy beteg a gyerkőc, mikor mehetünk, adjon időpontot. Kiderült, hogy már van egy gyerek a fiam ovis csoportjában, akinek már a teszt eredményét várják, úgyhogy kérnek tesztet a fiamnak is.
Én a melóhelyről vittem haza hétfőn délután egy tesztet, megcsináltuk, pozitív is lett.Kedden hívtam a háziorvost, hogy a saját teszt pozitív, illetve szóltam az óvodának is.
Mindkettő lerázott, hogy köszönik az infót, de majd akkor szóljak, ha lesz függőpecsétes kutyabőr a fertőzésről.Szerdán jöttek a mentősök, teszteltek. Az már csak hab a tortán, hogy bár a kitöltött papíron azt írják, hogy "az elvégzett gyorsteszt negatív lett, ezért pcr-t is csináltak", valójában gyorstesztet nem is csináltak.
A pcr eredménye viszont még most, péntek este sincs meg.Mindeközben az óvoda, ahol egy csoportban legalább 2 pozitív gyerek volt, tárva nyitva áll.
Hogy volt-e kontaktja a fiamnak, pláne hogy a lányom esetleg ne menjen iskolába, nem kérdezte, nem mondta senki. Mindenesetre kedd óta itthon a család, csak én futok egy kört a melóba délelőttönként, senkivel nem érintkezve, délután home officeolva.
Fiam már jól van, de nekem már kezd kaparni a torkom... De van 3 pfizerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Gmail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest