Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, nem véletlenül vettünk ott
nincs mentő, nincs tűzoltó, nincs betontenger, fák vannak és bokrok, fél lépésre minden, és semmiből nem tart bejutni a városba, plusz a szüleimnél is ott vagyok 1 óra alatt Kecskeméten, ha szeretném. minden szempontból tökéletes választás. vannak fekák nyilván, de egyrészt mindenütt vannak, másrészt én olyan helyen nőttem fel, tehát immunis vagyok
nem nagyon hiszem, hogy van ilyen adottságokkal (normális méretű garázs, élvezhető méretű kert, diófa, árnyék, fű, tuják, paradicsom-paprika-málna-eper és fűszernövénykert, ~20m2 tároló) ilyen ingatlan ennyiért. persze volt vele dolog, költöttünk is rá, és tök élhető, és szeretjük. nyilván nem lenne mindenkinek ideális, sőt. ugyanakkor tildy kijelentése, miszerint egy zsebkendőnyi kerttel rendelkező kis ház Bpn megfizethetetlen, máris megcáfolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest