Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, nem véletlenül vettünk ott
nincs mentő, nincs tűzoltó, nincs betontenger, fák vannak és bokrok, fél lépésre minden, és semmiből nem tart bejutni a városba, plusz a szüleimnél is ott vagyok 1 óra alatt Kecskeméten, ha szeretném. minden szempontból tökéletes választás. vannak fekák nyilván, de egyrészt mindenütt vannak, másrészt én olyan helyen nőttem fel, tehát immunis vagyok
nem nagyon hiszem, hogy van ilyen adottságokkal (normális méretű garázs, élvezhető méretű kert, diófa, árnyék, fű, tuják, paradicsom-paprika-málna-eper és fűszernövénykert, ~20m2 tároló) ilyen ingatlan ennyiért. persze volt vele dolog, költöttünk is rá, és tök élhető, és szeretjük. nyilván nem lenne mindenkinek ideális, sőt. ugyanakkor tildy kijelentése, miszerint egy zsebkendőnyi kerttel rendelkező kis ház Bpn megfizethetetlen, máris megcáfolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest