Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

szombaton délelőtt kvázi megmentettem egy ember életét, mindenesetre úgy tűnt, ha nem vagyok ott, akkor nem éli túl a helyzetet - 5-8 ember volt a környéken, én vettem a bátorságot hogy odarohanjak segíteni mikor láttam, hogy epilepsziás rohama van az emberünknek, és elesett, és nagyon csúnyán beütötte a fejét a játszótéren lévő fapadba, a kislánya meg mit sem értve az egészből sírt mellette. felakadtak a szemei, rángatózott, kékült a feje és vért hörgött úgyhogy oldalára fordítottam és a fejét ütögetve elértem, hogy a valószínűleg lenyelt/félig lenyelt nyelve kijöjjön és levegőt kapjon, közben megkértem pár járókelőt, hogy hívják a mentőket. majdnem elpatkolt szerencsétlen, de némi ütögetés és mozgatás után újra elkezdett lélegezni, kb 10 perc után magához is tért. csúnyán beverte a fejét, és a nyelvét is elharapta - azóta sem tudom, hogy véletlen rálépett a kislánya labdájára és ezért elesett és beverte a fejét és így kapott rohamot, vagy csak simán rohamot kapott és ezért esett el és ütötte be a fejét...

Új hozzászólás Aktív témák