Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Tegnap hivott munkatars, hogy koronavirusos lett meg a felesege is viszont a ket gyerekuk egyelore negativ.
Mivel kedden dolgoztam vele vagy 10 percig maszkban meg egymast tavolrol kerulgetve a heten, tegnap elmentem a tesztkozpontba en is. Vegighivtam a mutosoket, orvosi rendeloket akinek a heten dolgoztam, hogy mi van.
Eredmeny 3-5 nap mulva, addig itthon feleseggel aki itthonrol tanit es a harom gyerek...Mi senkivel nem jarunk ossze, a gyerekek sem szerencsere 3 van igy nem unjak agyon magukat. Ebbol a korbol sokat nem kellett telefonalni. Csak az anyos+ ferje es kozos gyerek jar hozzank senki mas. Boltba se jarunk, minden online jon.
Kerdezem kollegat, hogy szerinte o kapta el es fertozte meg a feleseget vagy fordiva, vagy lovese sincs?
Biztosan tudjak, hogy atjott a szomszed csalad nalunk a gyerekkekkel "szocializalodni", es toluk kaptak el.
O full tunetmentes, a felesege elvesztette az izlelest, faj a feje, orra bedugult.Persze volt olyan nap, hogy 3 kulonbozo orvos mellet ultem es onnan at egy uj noverhez.
Nem orulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest