Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Persze, ez teljesen jogos felvetés , mitöbb vannak olyan területek , ahol anyanyelvén tud csak teljesen jól kibontakozni az ember, mert az arnyalatbeli különbségek felnagyítódnak. Bár kukac szavaiban én kis lesajnalast is éreztem , aztán lehet én értem félre .
Mondjuk nekem élénken belém égett, hogy gyerekként azért kellett igencsak nélkülöznöm, mert a család röghözkötött volt, azért nem mehettem 8 osztályos gimibe az Apaczaiba, ahova meghívólevelem volt tanulmányok alapján, mert jajj a gyerek elkerül . Nem akarom ezt a gyerekeimnek . Viszont kb egyetlen szavukba kerülne, ha ők a magyar közvetlen család közelében szeretnének nagyon lenni , akkor fordulhat igencsak a sorrend. Szeretnek egyébként Magyarországon lenni .
Mi is kényelmesek vagyunk, de van amivel együtt tudunk élni , van amivel nem. Márpedig - és ezt talán te is tapasztaltad- iszonyat hajtás van. Elegünk van abból , hogy szombat éjjel is hajnali 4-kor még ügyeletben van Esm, és millió fontok múlhatnak a dolgon, ha elcsesz valamit( online tranzakciók) . Miközben itt ez a vírus is, veszélyeztettek vagyunk. Most is lehet nem us engedjük a gyerekeket vissza suliba, mert simán hazahozhatjak. Eddig megúsztuk .
Nem fogjuk az általános nemzeti jólétet nézni, csakis hogy a gyerekeknek és nekünk élhető legyen, egy fenntartható világ mellett persze ( zöld energia, meg ilyenek ) Remelem közel sem félreérthető amit írok .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest