Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszel egy teraszon. majd odaparkol az asztalodtól 1 méterre, a járdára egy bunkó az SUV-jával, és nem zavarja, hogy ott tilos megállni, fel van festve, hogy tilos. meg kell, hogy maradjon hely a terasz mellett. Szóval bejön az aurádba, egy 2 tonnás kocsival. hogy reagálsz? néztem rá csúnyán, és mondtam, hogy szép volt, erre még ő baszott le, hogy ha nem vagyunk rendőrök, mit szólunk bele. és különben is elektromos, és nem bocsát ki káros anyagot... (!) mindez azért, hogy csak 2 métert kelljen gyalogolnia a bejáratig. közben 10 méterrel odébb ott volt egy csomó hely... szóval az átlag magyar nem lett okosabb, kedvesebb a járvánnyal sem. 2 percre rá odaállt mögé egy másik bunkó a kisteherautóval, szintén így... egy fasz százat csinál jeligére.
És ezeknek az embereknek ebből valahogy sosem lesz bajuk.
Én meg elmentem kirándulni csömörre, megálltam a puszta közepén egy út szélén, és megbüntetett a mezőőr 30 ezerre. Mintha az bárkit is zavart volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs