Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
- Our employees are stressed out and demotivated. We need a boost for the moral.
- We could pay the extra hours or give a raise.
- Lol, not like that, I mean free yoga on wednesday nights.Ha bullshitet akarnak hallani, akkor nem engem keresnek, fel lehet venni valami pályakezdő karrieristát. Én pl utálok túlórázni, csak sajnos azt még jobban utálom, ha nincs kész a munkám, így szoktam. Kifizetni, azt nem szokták, szerencsére lecsúsztatni le lehet, de szabira ne menjek, mert túl sok a beteg, és amúgy is kevesen vagyunk, meg aki itt van, azok sem mind szeretnek dolgozni. Úgyhogy aki jól dolgozik, az jutalomból megcsinálhatja a többiek munkáját is. Néha akkor is, ha ők már (szarul) megcsinálták.
Pénzre mondjuk nem panaszkodom, mindig lehetne több, persze, de alapvetően hól fizetnek. Ráadásul (sajnos) szeretem is csinálni, még ha a stáb fele, és ideértve a vezetés egy részét is, konkrétan azon dolgozik, hogy ne haladjunk előre semmit. De ez eddig kb minden munkahelyen így volt.
Amúgy én már válaszoltam sztenderd hr-es kérdésre, miszerint soroljam fel három rossz tulajdonságomat (érdekes módon ez a faszság mindig előkerül) azzal, hogy nehezen viselem a fölösleges, hülye kérdéseket. Szerencsére nem a hr-es kislány döntött a felvételről, neki csak mutatni kellett, hogy ő is fontos.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest