Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
- Our employees are stressed out and demotivated. We need a boost for the moral.
- We could pay the extra hours or give a raise.
- Lol, not like that, I mean free yoga on wednesday nights.Ha bullshitet akarnak hallani, akkor nem engem keresnek, fel lehet venni valami pályakezdő karrieristát. Én pl utálok túlórázni, csak sajnos azt még jobban utálom, ha nincs kész a munkám, így szoktam. Kifizetni, azt nem szokták, szerencsére lecsúsztatni le lehet, de szabira ne menjek, mert túl sok a beteg, és amúgy is kevesen vagyunk, meg aki itt van, azok sem mind szeretnek dolgozni. Úgyhogy aki jól dolgozik, az jutalomból megcsinálhatja a többiek munkáját is. Néha akkor is, ha ők már (szarul) megcsinálták.
Pénzre mondjuk nem panaszkodom, mindig lehetne több, persze, de alapvetően hól fizetnek. Ráadásul (sajnos) szeretem is csinálni, még ha a stáb fele, és ideértve a vezetés egy részét is, konkrétan azon dolgozik, hogy ne haladjunk előre semmit. De ez eddig kb minden munkahelyen így volt.
Amúgy én már válaszoltam sztenderd hr-es kérdésre, miszerint soroljam fel három rossz tulajdonságomat (érdekes módon ez a faszság mindig előkerül) azzal, hogy nehezen viselem a fölösleges, hülye kérdéseket. Szerencsére nem a hr-es kislány döntött a felvételről, neki csak mutatni kellett, hogy ő is fontos.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest