Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
hali,
az eee pc mennyibe fájt? átfutottam a cikket, de nem találtam árakat...
én a drágának az electroworldben akciósba árult aspire 5715z-ét vettem meg, mert mindig baszogatott, hogy sokat ülök a ph, meg ált. a gép előtt. most már kuss van, van saját gépe
ez az acer sztem ennyiért nagyon megérte, amin meglepődtem, hogy minőségi alkatrészekkel pakolták tele (hitachi hdd, pioneer dvd dl, nanya mem.) és masszív a cucc. egy kis esztétikai hiba van rajta, hogy jobb oldalt két usb jel van de csak egy usb port. ja, meg találtam egy sub pixelt (ha így kell mondani, fekete->piros) gondolkodtam ezen is. de nem hiszem, hogy egy 720p-ét az eeepc lejátszana, és ez szempont volt...de tetszik ez az eee pc, és 4400 mAh az aksija, anyám ezzel elmegy egy hétig
az acerban csak 4000es van, ez kicsit kevés...
(a 920g se rossz
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- További aktív témák...
- Ipad 11 128GB kék /foxpost az árban/
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad T480 i7-8650U / 16GB / 512GB SSD / FHD Dupla akku Win 11 Pro Szép állapot
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez az acer sztem ennyiért nagyon megérte, amin meglepődtem, hogy minőségi alkatrészekkel pakolták tele (hitachi hdd, pioneer dvd dl, nanya mem.) és masszív a cucc. egy kis esztétikai hiba van rajta, hogy jobb oldalt két usb jel van de csak egy usb port. ja, meg találtam egy sub pixelt (ha így kell mondani, fekete->piros) gondolkodtam ezen is. de nem hiszem, hogy egy 720p-ét az eeepc lejátszana, és ez szempont volt...
az acerban csak 4000es van, ez kicsit kevés...