Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Gondoltam, hogy nem azért fogadtál, mert Neked jó lenne. Már ez a június, július végi optimista becslés is nagyon rosszul hangzik az ország javának. Nem tudom, mi lesz itt?!
Ez egy zseniális duma, "tartson nyitva". Minek, ha nem mehetsz sehova, pláne, ha nincs miből... Nem olvastam el a teljes intézkedés csomagot, ott elvesztettem az érdeklődésem, hogy különadót kapnak az üzletláncok, a teljes csomaghoz képest töredék értékben. Nem látom a rációt benne, pláne ahogy tálalják, különadó...
Én már nyilatkoztam, hogy fizetném tovább a hitelt, bár utólag lehet, hogy inkább tőke törlesztésnek kellett volna félrerakni a pénzt, de mindegy. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezt kell számolnom.
"Jah meg a helyzet mögé bújtatott további haveroknak juttatott milliárdokat."
Undorító az ilyen, csak felmegy tőle a pumpa.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- A Honor profi iPhone másolásban
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest