- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Elmentem a husboltba egy valamiért. Nézek be az ajtón, bent négyen állnak, egymástól távol, egyet szolgáltak ki. De mondjuk őt minimum 7 percig, szóval biztosan nem tonnaszam vásárolt... Én be se mentem, megálltam az ajtó előtt. 7 perc alatt kb. 10-12 idős ember jött arra, és bámult engem, meg befelé a boltba, hogy itt ugyan mi történik. Némelyik meg is kérdezte, hogy nem lehet bemenni? Az egyik engem kikerulve be is nyitott, kb olyan fejjel, hogy na itt mit osztanak ingyen, de mikor látta, hogy fegyelmezett emberek sorukra várnak, ki is fordult azzal az arccal, hogy ő ebben a hülyeségben részt se akar venni. Miután 7 percig nem történt semmi, én meg az üvegen át láttam hogy nincs is bent amiért mentem, tovabbmentem a piaci boltba.
Ott 3 ablaknál szépen sorba álltak az emberek, a kiirt szöveg szerint minimum 2 méterre egymástól. Mígnem odajott egy idős hölgy, az egyik ablaknál álló fiatal srácnak félig nekidolve behajolt az ablakba, hogy van e mittudomenmi. A srác és a boltos is megutkozott, mondták hogy vírus meg járvány, meg 2 méter, de ő nem tagitott, azt mondta jóvan, tudja, de csak nyomta hogy neki ez vagy az kéne. Én végül sorra kerültem, de közben elgondolkodtam, hogy akkor tényleg bajok vannak, lesznek, és nem vak ez a ló, hanem bátor. Aki szakadékba akar ugrani, azt nem tudod megakadalyozni, de ha nem megy szép szóval, ne állj elé, mert magával ránt.És de, megértem azt is, ha valaki idős, szenilis, egyedül van, nem megy el helyette senki. Éhen ne haljon. Ezt elfogadja az ember. De hogy ha már lement, még pluszban direkt hülye, az már kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Facebook és Messenger
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LianLi TL LCD 120 Wireless fekete és fehér eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB + Galaxy Watch 8 + tokok, szíjak, fóliák
- ASUS PRIME H570-PLUS Eladó!
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest