- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Amúgy nekik inkább hajlamos vagyok hinni, mint a kormánykommunikációnak. Utóbbi esetben nem látom a szakértői stábot a kommunikáció mögött, csak a politikai megfontolások alapján kinevezetteket.
Na ja, éppen úgy kezeli a kormány meg az összes pribékje a helyzetet, mint amilyen az elmúlt 10 év kormányzása is volt. Szakmai megfontolás... minek az.
Az új győri polgi pénteken este tízkor, a főni beszéde után bezárja az óvodákat, amiket szombaton délben aztán kinyit, majd ma délután négykor megint bezárja. Na azokra a szakmai (muhaha) vitákra kíváncsi lennék, ahol ilyen döntések születnek. Hülyének nézik az embereket.
Ha meg valaki megkérdezi, hogy ha a Pintér Sanyinak nincs tünete, akkor mégis miért tesztelik koronavírusra, mert ugye a szent protokoll mást ír elő, akkor az sorosbérenc hazaáruló és nem is kell válaszolni a kérdésére.
Én a fent említett óvoda csiki-csuki után döntöttem el végleg, hogy csak azt teszem a járvány idején, amit én helyesnek tartok és magasról leszarom amit a kormány mond. Pl. még az iskola bezárást se jelentették be kishazánkban, én már leszerveztem a szabadságainkat és eszembe se volt holnap oviba küldeni a gyerekeket.
Majd akkor figyelek oda újra a kormány kommunikációjára, ha nem egyenruhás rendőrök osztják az igét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest