Hirdetés
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- ASUS blog: szélessávú netkapcsolat – bárhol
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kiküldtek nagyanyámnak egy számlát túlfizetésről az Északmagyarországi Regionális Vízművektől. Visszajár pénz. Tízezernégyszáz. Bejöttem az ÉRV helyi ügyfélszolgálatára, behoztam a levelet, értesítőt, számlarészletezőt, nulláscsekket, hogy akkor most mi is lesz, mert nagyanyám otthonba került, nem tud intézkedni már. Azt mondták, hogy kifizetik készpénzben a túlfizetést.
Adtak egy meghatalmazás formanyomtatványt, hogy az kell. Elmentem aláírattam nagyanyámmal, letanúztam két tanúval, majd megfáztam, nem mentem sehova. Ma megint elkirándultam az Északmagyarországi Regionális Vízmű Zrt helyi ügyfélszolgálatára, előadtam ismét hogy mi a helyzet. Odaadtam az intézkedésre feljogosító kéttanús meghatalmazást. Kérdezi az ügyintéző, hogy el lett e már indítva a kifizetési kérelem. Néztem bután, erre,kérdezi a kolléganőjét is, az mondja, hogy lehet hogy nem. Jó, akkor elindítják a kérelmet, de az lehet hogy hosszabb idő, lehet egy hónap is. Mondom egy hónap?? Megint jöhetek vissza harmadszor? Nem, hónap, egy óra. El kell ugyanis küldeniük Kazincbarcikára az ottani központba emailben, és általában egy óra múlva jön válasz, hogy ok, a kazincbarcikai központ engedélyezi, hogy a saját számlájuk alapján a salgótarjáni ügyfélszolgálat pénztárából kifizessék a pénzt. Mert tízezer fölött kell a barcikai központ engedélyezése...
Vajon ha nekem kéne befizetnem, azt is ilyen középkori szintű bürokráciával lehetne megtenni, vagy befizetni azonnal lehet bárhol?
Úgyhogy most ülök az ügyfélszolgálaton, és várom hogy szóljanak hogy Kazincbarcikán felébredt a megfelelő ügyintéző, és megengedi a tarjáni ügyintézőnek ennek a kivételes nagyságrendű hatalmas összegnek a kifizetését.És mindenki nagy meglepetésére már vissza is igazolták. Alig volt negyedóra. Kellett még öt azaz öt aláírás mindenféle iratokra és bizonylatokra, és megkaptam a pénzt. Most nem is tudom hirtelen mire költsem, vagy vegyek inkább belőle teslarészvényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Fallout 76
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Viccrovat
- Haditechnika, harcászat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest