Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Apple MacBook
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hát a belga az egy külön kategória, persze, még a palackos is 600 Ft a 3 deci...
de pl. a Deákon a templom mögött a Staropramen sörözőben 900 Ft a Hoegaarden, ami 3 euró sincs.
Hol lakok jól 13 euróból? Pl. Bemegyek a király utcában a disznótoroshoz, és süttetek magamnak egy húst, 1500-ért, körettel. Pont háromszor.
A kis quasedilla is ennyi az ankerban a mexikóinál. De van pár ilyen ebédmenüs hely, ahova járunk, 1500-ért, 1750-ért... az is majdnem belefér. De két és félszer még a humusz bár is.
Amúgy én Pesten ezeket nem annyira figyelem, viszont külföldön maradandó élményt hagynak bennem, mikor naponta ötször kell beülni valahova társasággal, vagy a 'zasszonnyal, és darabja 10 - 20 - 40 ojró, tudom, hogy ideggyenge vagyok, de mindig úgy érzem, mintha a bőrömet húznák
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A kis quasedilla is ennyi az ankerban a mexikóinál. De van pár ilyen ebédmenüs hely, ahova járunk, 1500-ért, 1750-ért... az is majdnem belefér. De két és félszer még a humusz bár is.