Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
én sportsdirectről rendeltem régen sokat, londsdale-t csak arra kell figyelni, hogy kb. 2 számmal nagyobb kell, mint amúgy, gondolom azt is kici kínaiakra számozták
még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony...