Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
én sportsdirectről rendeltem régen sokat, londsdale-t csak arra kell figyelni, hogy kb. 2 számmal nagyobb kell, mint amúgy, gondolom azt is kici kínaiakra számozták
még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony...