Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Tegnapi életképek, kár, hogy nem tudtam nagyon elkapni a pillanatokat fényképezővel.
- Hajnal 6-kor már dög meleg, brutál jó kenyér a csepeli piacról
- Rókagombás-kecskesajtos kenyér ebédre.
- Csepeli életképek: parkban 2 pocakos uriember dobozos sörrel kb telerakta a sakktáblát
, két igazi pucér cigánpurdé fürdik a szökőkútban a "vegyszerrel kezelt víz" tábla mellett, potrohos anyukával, sörhasú apukával
- Egy kb 40 kilós és 80 éves öregasszony kilép a panel bejáratán a szintén 40 kilós kutyájával
- Nagyon kedves, aranyos és segítőkész emberek az önkormányzati játszóházban
- Kellemes 90 évek beli időutazás a helyi cukrászdában
- Helyi homeless felidegesített egy nőt a szintén 40 kiló körüli kutyájával, kemény üvöltözés az utcán, kutya fojtogatásának ígérgetése
- Iszonyatosan jó party a BP Parkban
- Majdnem bunyóig menő vita a taxissal
Kicsit megsértődött amikor diszkréten rákérdeztem, hogy a szolgátatásáért mennyit gondol reálisnak mivel legalább 2x átkúrt minket.
- Induláskor majdnem beokádtam a kocsiba a bagószagtól, és szintén tolta a bagót az elején.
- Deák Ferenc utca gondot okozott egy megadott kerületben. És a halál faszán mentünk 20 percet az 5 perc helyett, a "há a GPS ezt értette" felkiálltással. Utána persze GPS nélkül is ment gond nélkül az út.
- Szintén nem jó kezdés volt amikor a szerinte helyes címnél felkiálltottam, hogy itt nem nyert tábla van, totál más utcában voltunk
- Problémázás mivel 20 ezressel túl nagy pénz volt egy 4500 körüli fuvarért, kártyaolvasó nem volt, stb, stb stbWelcome back

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, két igazi pucér cigánpurdé fürdik a szökőkútban a "vegyszerrel kezelt víz" tábla mellett, potrohos anyukával, sörhasú apukával
Kicsit megsértődött amikor diszkréten rákérdeztem, hogy a szolgátatásáért mennyit gondol reálisnak mivel legalább 2x átkúrt minket.