Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nalunk se tokeletes minden.
Jogsi leajar ket heten bellul, de idopontot kerni csak 1 honappal a lejarat elott lehet.
Mult heten felhivtam oket az idopont miatt, mert online nem lehet. Kapsz ugyan egy automatikus emailt, hogy lejar a jogsi es kattints ide, be is leptet a honlapra, majd kozli, hogy ez csak az okmanyirodaban lehet megoldani.
Okes, a szemvizsgalo gep ott van helybe, minden ugyfeles elott ezt megertem, de akkor minek jon az email a likkel.Mult heten hivom oket, 30 perc alatt fel is vettek a telefont, hat a helyi irodakba mar nincs idopont, csak masova oda is necces de 13.-ra tud idopontot adni.
Okes.
Mindjart jon az email ertesito.
Okes.
Leteszi a telefont, megjon az ertesito, hogy befoglalata 19-re amikor nyaralni vagyok.
Vissza nem hivlak, megint 30 percig...Akkor raszanom a napot, majd kivarom a sort. Elmentem reggel idoben, 36-an varnak jogsira, olyan 4 ora + varakozas az ugyfeles szerint.
Megnezgetem egy videki irodat, varakozok szama 4. 120 Km oda-vissza autopalyan. Ket ora mulva az ugyfelnel meloztam ... a pairlappal a tarcamban, jogsi meg majd jon postan.

Eddig a helyszinen csinaltak siman kezbe nyomtak a vegen, most majd jon postan.
$48 8 evre, akkor inkabb legyen tobb, de vegyunk mar fel par embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest