Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én megboldogult első Bpesti albérletemben voltam így, hogy reggel 5-kor vagy 6-kor mindig arra ébredtem, hogy alattunk üvölt a Reggeli krónika a Kossuth rádióból. Egy reggel aztán gatyában lementem, bekopogtam, semmi. Csöngettem, semmi. Csöngettem hosszan, semmi. Majd hallom bentről, hogy öregasszonyhang üvölt:
- CSÖNGETETT VALAAAKII?
öregemberhang:
- MI VAAAN??
- CSÖÖNGETEEETT VALAAAKIII!!??
- MII VAAAN???Kénytelen voltam kiírni egy papírt a bejárati ajtajukra, hogy legyenek szívesek halkabban üvöltetni a Krónikát hajnalban, mert a szomszéd kerületben is felébrednek tőle.
Onnantól csend volt. Kicsit sajnáltam őket, de egy idő után magamat is mikor minden reggel idegbetegen indultam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest