- Bluetooth hangszórók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Mi a véleményetek a papír alapú könyvek felhalmozásáról? Nagyon szeretek olvasni, és elég sokat is szoktam. Csináltattam szép nagy könyvespolcot a lakásba, amit szép lassan feltöltöttem könyvekkel. De kezdem kicsit úgy érezni, hogy agyonnyomnak itthon a tárgyak, szellősebbé szeretnénk tenni az otthonunkat az asszonnyal.
Rendszeresen szelektáljuk a ruháinkat, papírokat, dobozokat, stb, ami felhalmozódik itthon, de eddig még a könyvekre nem vitt rá a lélek. Pedig, ha végigpillantok a könyvespolcomon, pontosan tudom, hogy bármennyire is élvezetes olvasmányok vannak rajta, 95%-ukat biztosan nem fogom még egyszer leemelni onnan.
Időközben mindkettőnknek beszereztünk egy Kindlet, így már inkább ebookokat vásárolunk. Szerintetek érték egy könyvespolc rajta soha többet nem olvasandó, kellemes emlékeket ébresztő könyvekkel, vagy csak egy újabb hülyeség, amit a gyűjtögető ember pakol a lakásába? Ha utóbbi, mit érdemes csinálni? Adogassam el őket egyesével jófogáson vagy van esetleg valami jótékonysági lehetőség a ruhagyűjtéshez hasonlóan?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amatőr csillagászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Akció: Használt 1TB NVME SSD-k.
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest