Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Mi a véleményetek a papír alapú könyvek felhalmozásáról? Nagyon szeretek olvasni, és elég sokat is szoktam. Csináltattam szép nagy könyvespolcot a lakásba, amit szép lassan feltöltöttem könyvekkel. De kezdem kicsit úgy érezni, hogy agyonnyomnak itthon a tárgyak, szellősebbé szeretnénk tenni az otthonunkat az asszonnyal.
Rendszeresen szelektáljuk a ruháinkat, papírokat, dobozokat, stb, ami felhalmozódik itthon, de eddig még a könyvekre nem vitt rá a lélek. Pedig, ha végigpillantok a könyvespolcomon, pontosan tudom, hogy bármennyire is élvezetes olvasmányok vannak rajta, 95%-ukat biztosan nem fogom még egyszer leemelni onnan.
Időközben mindkettőnknek beszereztünk egy Kindlet, így már inkább ebookokat vásárolunk. Szerintetek érték egy könyvespolc rajta soha többet nem olvasandó, kellemes emlékeket ébresztő könyvekkel, vagy csak egy újabb hülyeség, amit a gyűjtögető ember pakol a lakásába? Ha utóbbi, mit érdemes csinálni? Adogassam el őket egyesével jófogáson vagy van esetleg valami jótékonysági lehetőség a ruhagyűjtéshez hasonlóan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest