Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Gondoltam egy nagyot, ugy dontottam, hogy futtatni fogok virtualboxxal egy Ubuntut Macen.
Ez ugye nem egy nagy kihivas igy majdnem 2019-ben, next-next-finish, 2013-ban is csinaltunk mar ilyet, csak Windows hoston.
Ok, nosza, fel is dobtam mindent, megy is, csak epp copy-paste nem megy a host meg a vm kozott.
Nyilvan google, stack overflow, bekapcsoltam a virtualboxban a bidirectional clipboardot, felraktam ubuntura a megfelelo guest additiont, szoval megcsinaltam mindent, ami mukodhete magatol is, de igy sem, egy ora szopas utan feladtam.
Komolyan nem sikerult eljutni odaig Macen, hogy ezt a rendkivul bonyolult probelamat meg lehessen oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest