Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Szuleim 1 honapra jonnek, ok meg mar nem vezetnek. Legutobb amikor otthon voltam akkor csak bereltem egy kocsit Siofokon es leadtam a repteren, meg az is olcsobb volt. Nem is az ar lenyeg( 40K korul), hanem hogy vagy nem is valaszolt a sajat honlapjukon levo kapcsolatos email-re joreszuk, hanem hogy KP-n kivul 2018-ban nincs mas fizetesi opcio.

Itt a penz elore fizetek, mond meg mennyi az annyi es nem.
Akit talatam az nagyon normalisnak tunik, azonnal valaszolt, naluk sincs bakartyas fizetes csak nyaron, de legalabb az elore utalas nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Apple Watch
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest