Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ma szólt az autó, hogy elromlott a jobb első lámpám. Kiszálltam (túl erős volt a közvilágítás, nem volt egyértelmű), és tényleg csak az egyik fényszóró ég. Digitális használati utasítás, pikk-pakk megtaláltam, hogy H4-es izzó kell bele. Körülnéztem az autóban, persze izzókészlet sehol (biztos úr, kérem, fogalmam sem volt!). Ekkor volt 7:59, tornyos kis falunk egy szem benzinkútja este nyolckor zár. A szomszéd falué este 7-kor.
Mire ez kiderült, már kínomban röhögtem. Mindegy, holnap hajnalban elmegyek egy lámpával dolgozni (+ a két segédfény alul, szóval igazából a 4 helyett 3 van), és mielőtt hazajövök, veszek egy készletet hozzá. Meg akkor már a Mazdához is, mert most abban is megnéztem, és abban sincs izzókészlet. Ő 70k km fölött jár már, és még sosem cseréltünk benne izzót, szóval ideje felkészülni.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos fejegységek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Projektor topic
- sh4d0w: Nyitlocker
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Synology RT6600AX Router
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 59 hó bolti gari! -
- Nvidia Quadro FX570
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mire ez kiderült, már kínomban röhögtem. Mindegy, holnap hajnalban elmegyek egy lámpával dolgozni (+ a két segédfény alul, szóval igazából a 4 helyett 3 van), és mielőtt hazajövök, veszek egy készletet hozzá. Meg akkor már a Mazdához is, mert most abban is megnéztem, és abban sincs izzókészlet. Ő 70k km fölött jár már, és még sosem cseréltünk benne izzót, szóval ideje felkészülni.