Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az a gond ha kifogsz egy ilyen beállítottságú homo sapiens-t, akkor az egész napod el tudja cseszni.
#62858 bitpork: Biztos versenyezni akarnak, a legtöbb ilyen kis boyracer-t egy 25 éves B Corsa (vagy hasonló) volánja mögött látom, szétrohadt küszöb, alufelni, és egyéb műszaki jellemzők. Persze az első két fokozatot maximálisan kihasználják, szegény autó pedig az áldozat.
#62859 fokukac: Szerencsére senkihez. Ha én közeledek, akkor probléma van.
#62864 EQMontoya: Teljesen egyetértek, emiatt nem is szeretek vezetni, és az országúti bringázást dobtam a p#cs@ba. Megunja az ember az állandó centizgetőket, meg a "majd én megmutatom" embereket. Mindenki okosabb mint a másik, és a butáknak van nagy szájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest