Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ezaz.
Nem onnan, hanem tegnap volt a tévében az 1. rész és eszembejutott, hogy egy ismerőstől annakidején megkaptam autós CD-nek összevágva az 1-2 jobb számait, és a kocsiban milyen bitangul szólt. Otthon is jól szólt, de éccaka már nem álltam neki bömböltetni a francia slejmreppet, és a decens hangerő miatt belealudtam. Perverzió, de van egy hangulata az üldözős, pályázós jeleneteknél hallható zenének, és azt ott a Marseille utcáin csapatást úgy át lehet érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem onnan, hanem tegnap volt a tévében az 1. rész és eszembejutott, hogy egy ismerőstől annakidején megkaptam autós CD-nek összevágva az 1-2 jobb számait, és a kocsiban milyen bitangul szólt. Otthon is jól szólt, de éccaka már nem álltam neki bömböltetni a francia slejmreppet, és a decens hangerő miatt belealudtam. Perverzió, de van egy hangulata az üldözős, pályázós jeleneteknél hallható zenének, és azt ott a Marseille utcáin csapatást úgy át lehet érezni.