Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
> mintegy drága újrafeltalálása a lábnak.
A cipo minimalis funkcioja, hogy vedje a talpadat a serulesektol. A minimalista cipok itt allnak meg.
> futásban jóval több konzumerizmus van, mint a cipő. a spéci ruha, a telefontartó, a sport-fülhalgató, a kulacs, az energia ital meg táp.
Oke. Tehat allitasod szerint ha rendszeresen futsz, akkor abba lehet penzt fektetni. Persze. Nekem a fentiekbol annyi van, hogy van pl. futonadragom, es nem melegitoalsoban futok, plusz van egy futooram. Ennek az oka az, hogy ha vastag pamutban futsz, akkor elobb-utobb csuromvizes, nehez szovetet fogsz cipelni magaddal.
Konzumerizmus az, hogy ha valami fontos az eletedben es relative sok idot es energiat raksz bele, akkor egy minimalis osszeget belefektetsz? Mondjuk a jovedelmed 0.5%-at forditani valamire, amire a szabadidod 15%-at forditod, az szerinted aranytalan? Szerintem nem.
> A pecázást is akkor hagytam abba amikor kinéztek a tópartról a pajtás botommal.
Ez a te lelki problemad, nem masoke.

(FYI, nem mondom, hogy nem ut neha be a konzumerizmus akar nalam is, de pont a mostani tema rossz pelda.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Sorozatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest