Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy

félisten

válasz Vérboci #61487 üzenetére

> mintegy drága újrafeltalálása a lábnak.

A cipo minimalis funkcioja, hogy vedje a talpadat a serulesektol. A minimalista cipok itt allnak meg.

> futásban jóval több konzumerizmus van, mint a cipő. a spéci ruha, a telefontartó, a sport-fülhalgató, a kulacs, az energia ital meg táp.

Oke. Tehat allitasod szerint ha rendszeresen futsz, akkor abba lehet penzt fektetni. Persze. Nekem a fentiekbol annyi van, hogy van pl. futonadragom, es nem melegitoalsoban futok, plusz van egy futooram. Ennek az oka az, hogy ha vastag pamutban futsz, akkor elobb-utobb csuromvizes, nehez szovetet fogsz cipelni magaddal.

Konzumerizmus az, hogy ha valami fontos az eletedben es relative sok idot es energiat raksz bele, akkor egy minimalis osszeget belefektetsz? Mondjuk a jovedelmed 0.5%-at forditani valamire, amire a szabadidod 15%-at forditod, az szerinted aranytalan? Szerintem nem.

> A pecázást is akkor hagytam abba amikor kinéztek a tópartról a pajtás botommal.

Ez a te lelki problemad, nem masoke. :)

(FYI, nem mondom, hogy nem ut neha be a konzumerizmus akar nalam is, de pont a mostani tema rossz pelda.)

Új hozzászólás Aktív témák