Hirdetés
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
> mintegy drága újrafeltalálása a lábnak.
A cipo minimalis funkcioja, hogy vedje a talpadat a serulesektol. A minimalista cipok itt allnak meg.
> futásban jóval több konzumerizmus van, mint a cipő. a spéci ruha, a telefontartó, a sport-fülhalgató, a kulacs, az energia ital meg táp.
Oke. Tehat allitasod szerint ha rendszeresen futsz, akkor abba lehet penzt fektetni. Persze. Nekem a fentiekbol annyi van, hogy van pl. futonadragom, es nem melegitoalsoban futok, plusz van egy futooram. Ennek az oka az, hogy ha vastag pamutban futsz, akkor elobb-utobb csuromvizes, nehez szovetet fogsz cipelni magaddal.
Konzumerizmus az, hogy ha valami fontos az eletedben es relative sok idot es energiat raksz bele, akkor egy minimalis osszeget belefektetsz? Mondjuk a jovedelmed 0.5%-at forditani valamire, amire a szabadidod 15%-at forditod, az szerinted aranytalan? Szerintem nem.
> A pecázást is akkor hagytam abba amikor kinéztek a tópartról a pajtás botommal.
Ez a te lelki problemad, nem masoke.

(FYI, nem mondom, hogy nem ut neha be a konzumerizmus akar nalam is, de pont a mostani tema rossz pelda.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest