Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Még mindig, 2 vagy 3 év után is rendkívül aktív a réjbenes napszemüvegakciós faszság. Még mindig a mai napig rendszeresen kattintanak rá emberek, és küldik szét azonnal összes ismerősüknek a faszságot automatikusan. Még mindig nem veszik észre, hogy ez így egy átbaszós baromság, és ezek az emberek szavazásra jogosult állampolgárok.
Mielőtt jön a szokásos szöveg: nem fogom letiltani az összes ismerősömet emiatt, és hagyok meg max. 2-t, különösen azért nem, mert ez az ismerősök ismerősei közt is terjed, tehát azokat az ismerőseimet is ki kéne szűrnöm, akiknek az ismerősei közt van olyan aki ilyen parkinsonos/alzheimeres.
Mielőtt jön a szokásos szöveg: igen, én ilyen kis feljelentgetős köcsög lettem, aki nem az akar lenni aki csak sír emiatt, hanem olyan köcsög aki sír, de közben kíméletlenül bejelentem a picsába minden egyes darabját és példányát ennek a szüntelenül, az emberi hülyeségre épülve terjedő faszságnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest