Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
jó, persze, értem.

"Isten, haza, család..! Az Isten se megy addig haza, míg otthon van a család...!"
Ahogy Hofi parodizálta anno Torgyán doktort. ("bevittem az asszonyt is a Parlamentbe. Annyit nem tud ártani, mint otthon
")Mindegy, én a héten annyit dolgoztam este 10-ig, hogy ma be se mentem, mert voltam már ott eleget. Most kezdem utolérni magam, még az internetezés terén is

El kéne mennem venni egy csomó mindent, mert nincs nadrágom, cipőm, meg kellene egy csomó bútort és egyéb eszközt veni még a lakásba, de nincs kedvem, mert, mint megtudtam a kollegától, glamúr napok vannak, és biztos sokan vannak.... Ezért inkább itthon sörözöm, munkaidőben, napozva a teraszon, és igazából nem is értem, hogy miért nem minden nap ezt csinálom.
Asszem veszek lottót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

")