Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
jó, persze, értem.

"Isten, haza, család..! Az Isten se megy addig haza, míg otthon van a család...!"
Ahogy Hofi parodizálta anno Torgyán doktort. ("bevittem az asszonyt is a Parlamentbe. Annyit nem tud ártani, mint otthon
")Mindegy, én a héten annyit dolgoztam este 10-ig, hogy ma be se mentem, mert voltam már ott eleget. Most kezdem utolérni magam, még az internetezés terén is

El kéne mennem venni egy csomó mindent, mert nincs nadrágom, cipőm, meg kellene egy csomó bútort és egyéb eszközt veni még a lakásba, de nincs kedvem, mert, mint megtudtam a kollegától, glamúr napok vannak, és biztos sokan vannak.... Ezért inkább itthon sörözöm, munkaidőben, napozva a teraszon, és igazából nem is értem, hogy miért nem minden nap ezt csinálom.
Asszem veszek lottót.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

")