Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
jó, persze, értem.

"Isten, haza, család..! Az Isten se megy addig haza, míg otthon van a család...!"
Ahogy Hofi parodizálta anno Torgyán doktort. ("bevittem az asszonyt is a Parlamentbe. Annyit nem tud ártani, mint otthon
")Mindegy, én a héten annyit dolgoztam este 10-ig, hogy ma be se mentem, mert voltam már ott eleget. Most kezdem utolérni magam, még az internetezés terén is

El kéne mennem venni egy csomó mindent, mert nincs nadrágom, cipőm, meg kellene egy csomó bútort és egyéb eszközt veni még a lakásba, de nincs kedvem, mert, mint megtudtam a kollegától, glamúr napok vannak, és biztos sokan vannak.... Ezért inkább itthon sörözöm, munkaidőben, napozva a teraszon, és igazából nem is értem, hogy miért nem minden nap ezt csinálom.
Asszem veszek lottót.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

")