Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A hétvégén ellátogatok már egy a megyeszékhelyünknél nagyobb méretű városba, mert itt valahogy nem annyira ömlik ránk ez a sörbujaság, azonban 3%-os Grimbergenber meg Beer márkájú termékektől roskad a polc. Hiába szeretnék én kóstolni valami jót, ha egyzer a helyi népcsoportok nem isszák, vagyis én nem vagyok vásárlóközönség. Mindenkinek valahonnan máshonnan kell beszereznie.
Na most felidéztem nagyjából, a Jam72 van itt is teszkóban, de az is mi? ipa. ahogy a rabbit is. Szóval van 2 féle ipa, meg még teszkós ipa meg teszkós porter (ezeket nem mondanám kézművesnek), ezzel ki is fújt, aztán a sörgyári capriccio-k, meg a 3%-os 100 forintosok. Ez a választék. Jó, korrigálok, mert pl. palóc sört lehet kapni máshol, abból a barna egész jó is. a lagerük meg kb. aranyászok jellegű.
De azt még mindig nem értem, aki ipát csinál az pénzt kap a kormánytól, vagy mitől lett most ez ilyen hirtelen felkapott, amikor 3 éve még az emberek 95%-a nem is hallott róla? Mint a rozéfröccs. Divat lett, hát 2-3 éven át mindenki mindenhol azt itta. Mindenesetre ahogy mondtam, ez nem az én típusom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi