Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Símán befért.

Viszont otthon derült ki, hogy rossz színű, miután felvittük a második emeletre...

De már a szerződésben elcseszték. Fehéret akartunk, és tölgy lett... És közben 6 hetet vártunk rá.
PErsze, én vagyok a f*sz, mert nem ellenőriztem a szerződésben a cikkszámot, mielőtt aláírtam.... De az egész onnan indult, hogy odavittük a vonalkódot az eladónak, hogy ilyet szeretnénk. Mondta, hogy semmi baj, csak a fehérre várni kell, csak a tölgy van raktáron. Sebaj, várunk. Erre 6 hét múlva kapunk egy olyat, ami már akkor is volt raktáron, és nem is illik oda
Tipikus történet. 2,5 óra az életemből, rohanás és erőlödés, megint, plusz 70 km-nyi benzin a saját kocsiba, fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest