Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Olyan nagy tapasztalatom a bringautakkal és úthibákkal nincs, mivel én 2.25-ös Schwalbe gumikkal nyomom, elől Rocket Ron, hátul Thunder Burt, 2.0-2.2bar körül. Illetve RockShox Sid RL teleszkópom van, az nagyjából mindent kimozog, tehát én nem igazán érzem. Súlyból viszont én is fejlődnék, mivel 183/77, és az utóbbi két évben nullára redukálódott az edzés, amit a héten újrakezdtem, remélem hamar visszanyerem versenyformámat. Pont ezt akartam írni, olyan 70-es 80-as évek jellegű a nagy része (csak az árak 2010 utániak), az emberek hozzáállása, a lehetőségek (tesómék tavaly egy "garázsban" aludtak 10k/fő áron), és társai. Bár én jó pár éve az igénytelenség, a túristák és az árak miatt szakítottam a Balatonnal, az Í-re a pontot (bocsánat, vesszőt) pedig az tette fel, hogy mindig kifogtam az esős, szeles viharos időjárásokat, és mivel nagyon kevés szabadidőm van, nem mindegy hol és hogy töltöm el, és persze nem utolsó sorban az árak is lényegesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest