Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pontosan, ok itt vannak, es tamogatnak, de az onertekelesi problemaim, " nem vagyok eleg jo" gondolatokat nem fogjak megoldani. Gyerekkorom ota gondom van, hogy elismerjenek, hogy en sajat magamnak is elismerjem, hogy vagyok eleg jo.
Na,mint a vissza a jovobe c-filmben, a "nyuszi vagy?" kerdes, na kb ez jatszodik le bennem, olyan modon, hogy folyamatosan attol tartok, masok hulyenek tartanak, de legalabbis nem eleg jonak.
Azt mar megszoktam, hogy noiessegben sosem fogok versenyezni mas csajokkal, de akkor legalabb az agyam legyen a helyen. Nem ugy tunik.
Nem mindenki tudja bevenni azt a bizonyos tablettat, az agyam meg hajlamos tulporgetni a dolgokat. Ugyhogy amit tudok csinalni, hogy meg erosebben tolom a acsakazertist megmutatom-t. ( ma react meetup, ha mar)Nem tudom mikor voltal ennyire melyen, talan mikor exszel anno szetmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Titan Quest II
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Warships
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- További aktív témák...
- PC / Laptop / Konzol Szerviz, Weboldalkészítés és AI Segítség
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Fractal Design Define 7 White Solid
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest