Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pontosan, ok itt vannak, es tamogatnak, de az onertekelesi problemaim, " nem vagyok eleg jo" gondolatokat nem fogjak megoldani. Gyerekkorom ota gondom van, hogy elismerjenek, hogy en sajat magamnak is elismerjem, hogy vagyok eleg jo.
Na,mint a vissza a jovobe c-filmben, a "nyuszi vagy?" kerdes, na kb ez jatszodik le bennem, olyan modon, hogy folyamatosan attol tartok, masok hulyenek tartanak, de legalabbis nem eleg jonak.
Azt mar megszoktam, hogy noiessegben sosem fogok versenyezni mas csajokkal, de akkor legalabb az agyam legyen a helyen. Nem ugy tunik.
Nem mindenki tudja bevenni azt a bizonyos tablettat, az agyam meg hajlamos tulporgetni a dolgokat. Ugyhogy amit tudok csinalni, hogy meg erosebben tolom a acsakazertist megmutatom-t. ( ma react meetup, ha mar)Nem tudom mikor voltal ennyire melyen, talan mikor exszel anno szetmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest