Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Apple MacBook
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Megrögzött operás voltam mindig, aztán valamikor vagy 3 éve elkezdett összeomlani, és nem jöttem rá, hogy miért. A cache-törlés mindig megoldotta, de a végén már naponta 2x kellett neki, én meg meguntam, hogy nem találok megoldást, és lett helyette IE. Aztán ahogy jött az Edge, kipróbáltam. Jellemzően egyetlen dolgot hiányolok belőle, amit az operában meg lehetett oldani: mostanra eljutottak oda, hogy a kedvenc oldalakat a nyitólapra lehet pakolni csempeszerűen, de azt még mindig nem sikerült megoldaniuk, hogy ezen a bizonyos kezdőlapon semmi más ne legyen, csak ezek az oldalak. Minden másban nekem tökéletesen megfelel.
Firefoxot, Chrome-ot próbálgatom néhány évente, hogy lássam, mit változtak, de egyszerűen nekem nem állnak kézre, Operára is ránézek még néha, de már az sem az az egyszerű kis garázsbrowser, amiért régen megszerettem, szóval marad az Edge.
tope: Hivatalosan már nem. Illetve venni kell az upgrade licencet. Az ingyenes frissítési akció már lefutott.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Eljött a Messenger.com vége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest