Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
3 napi viz es elelem, elemlampak, gyogyszer, elsosegely doboz, fejsze, feszitovas, gyalogsagi aso
, emergency flare, elemes zsebradio meg ket auto teletankolva. Mar csak a fontosabb papirok hianyoznak, holnap megyek ertuk es hozom el a bankbol. Feliratkoztam a varos es a county veszhelyzet informacios vonalara, draga munkaltatomnak meg szoltam, hogy lehet eltunok rovidebb-hosszabb idore csutortokon meg penteken.
Mi nem lakunk evakuacios reszen, csak akkor kene elmennunk ha kozvetlen itt lenne (3 merfoldre vagyunk a parttol) a landfall. Nem is mondjak, hogy egyaltalan lesz barhol is, se itt se eszakabbra.
Iskolak bezarnak csutortok, pentek es elkezdtek elokesziteni a sheltereket is hatha valaki menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Gen.4 es riser kábel 25cm
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, emergency flare, elemes zsebradio meg ket auto teletankolva. Mar csak a fontosabb papirok hianyoznak, holnap megyek ertuk es hozom el a bankbol. Feliratkoztam a varos es a county veszhelyzet informacios vonalara, draga munkaltatomnak meg szoltam, hogy lehet eltunok rovidebb-hosszabb idore csutortokon meg penteken.