- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Mi most mindent jol kifogtunk. Vegig meleg volt, szinte mindig napsutes, tegnap volt reggel felhos, de mar 10 korul kitisztult. Ejszaka meg az otthon megszokott "az augusztusi ejszakak mar huvosek"-hez kepest ejfel korul is 23-24 fok volt, gyakorlatilag melegebb, mint juliusban, vagy tavaly augusztusban. Nagyon fura egyebkent ez nekem, mert a tudatomban az otthoni ido van, nappal langyos ejszaka hideg. Meg az erzes, hogy olyankor nyaralok amikor sosem szoktam, es ugy egyaltalan szokatlan na.
A szallassal nem szorakoztam, ismeros helyen, ismeros apatmantombben neztem ki egy lakast, 100 euro 3 ejszaka 2 fore, de nagyon tiszta, tagas, 2005os epitesu. Strand 8 perc seta, a kozelben ettermek, es alapvetoen iszonyatos csend napkozben is es ejszaka is.
De most is korbejartunk par helyet, Motovunban nagyon jo a szarvasgombas gasztro felhozatal, meg szep a var sokdszor is. Vrsarban strandoltunk es vacsoraztunk, a kagylo es a grillezett kalmar itt remek. Tegnap Rovinjban kaveztunk, ebedeltunk, varosneztunk sokadszor, es talaltunk egy olyan strandot ami nem fizetos, de ralatni a felszigetre. Este az itteni etteremben fergeteges pasta al tonno, meg pizza.
Es muszaj gyujtogetni mert jovore nem jovok le 4 napra, mert nagyon keves, semmire nem eleg, vagyis annyi mindent csinalnank meg... jo lenne annyit itt lenni, hogy mar ne talaljunk uj helyeket es vegre megunjuk a kornyeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest