Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
En biztos nem tudom eldonteni, hogy ez vagy az az igazsag, az altalad idezett szoveg meg egesz mas megiteles ala kellene essen ha az egyik vagy a masik igaz.
Szerintem nem. Logikailag nem jön ki.. Az általam idézett szöveget én elfogadhatatlannak tartom függetlenül attól, hogy mi történt (mármint a bíró szájából), merthogy a bíró elítélte az elkövetőket, azaz minden kétséget kizáróan úgy látta, hogy elkövették azt, amivel vádolták őket, azaz ő abban a hiszemben adta ezt az indoklást, hogy meg volt győződve a bűnösségükről. Nem tudom, érthető-e, baromi fáradt vagyok.
Még egyszer, nem a cselekmény részleteit akartam megítélni, vagy épp az ítélet enyhítését megkérdőjelezni, csupán az áldozat hibáztatása volt a problémám, erről szólt a cikk - ezért sem teljesen értettem a visszakérdezéseid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest