Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
En biztos nem tudom eldonteni, hogy ez vagy az az igazsag, az altalad idezett szoveg meg egesz mas megiteles ala kellene essen ha az egyik vagy a masik igaz.
Szerintem nem. Logikailag nem jön ki.. Az általam idézett szöveget én elfogadhatatlannak tartom függetlenül attól, hogy mi történt (mármint a bíró szájából), merthogy a bíró elítélte az elkövetőket, azaz minden kétséget kizáróan úgy látta, hogy elkövették azt, amivel vádolták őket, azaz ő abban a hiszemben adta ezt az indoklást, hogy meg volt győződve a bűnösségükről. Nem tudom, érthető-e, baromi fáradt vagyok.
Még egyszer, nem a cselekmény részleteit akartam megítélni, vagy épp az ítélet enyhítését megkérdőjelezni, csupán az áldozat hibáztatása volt a problémám, erről szólt a cikk - ezért sem teljesen értettem a visszakérdezéseid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest