Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Na akkor mára:
    CBA Príma. Itt a városközpontban. Jó, olyan város amilyen, de mindegy, Príma. Lementem barna sörért. Nincs. Nincs. Tehát van kb. 15 féle világos, abból 5 féle olcsó, a többi az ismert kommersz márkák, de barna nincs. Alkoholmentes van, citromos van, barackos almás körtés szilvás túróslepényes van. Barna nincs. CBA. Príma.
    Gondoltam akkor veszek sajtot. Nem, nem frnciát, nem, nem hollandot, az itt sosem volt. Van csomagolt Tolle szeletelt. Mindegy, erre számítottam. Volt trappista, trappista, trappista, füstölt ízű trappista, meg trappista. Ezeknek mind kint volt az ára. Volt még kint 5 üres doboz, ezekben volt 1 db gouda, meg 1 db ... trappista. A goudának nem volt kint az ára. Kint volt az ára viszont az edáminak. De az nem volt. Volt helyette egy 8. féle trappista. CBA. Príma.
    Gondoltam eszek étcsokit. Nincs. Nincs étcsoki. Van 39 féle tejcsoki, ebből 5 sima üres, a többi barackos, almás, tejfölös, joghurtos, mákos, rizses, sajtos, epres, kolbászos, teás töltelékes. Étcsoki nincs. Semmi, semmilyen. Nincs.
    CBA. Príma.
    Ha jól tudom ez az a bótlánc, amit a khmmm fdsz hmm ,támogat.

    Másik téma, de bótos:
    Ti hogy teszitek le a henger alakú palackokat (víz, üdítő, single malt whisky, bármi) a bevásárlószalagra? Van három opció: állítva, fektetve keresztben, fektetve hosszában.
    Az emberek 70%-a állítva. 20% fektetve keresztben. 10% hosszában.
    Az állított palackok 95%-a a szalag hektikus szakaszos mozgása miatt eldől. A műanyag nem sérül, maximum szétüti a mellé tett fóliás kefírt vagy a tojást.
    A keresztben fektetett palackok 95%-a elgurul, hiszen sosem 2 tárgy közé, hanem előre vagy hátulra teszik, így minden szalagmozgásnál elgurul alőre vagy hátra.
    Az állított, vagy keresztben palackok eldőlése vagy elgurulása után a leendő tulajdonosok 90%-a nem ismeri fel a problémát, így vagy visszaállítja, vagy gurigázza a palackokat ismét/tovább.
    És vagyok én, meg az elenyésző 10%, aki hosszában elfekteti, és zökkenőmentesen történik a továbbítás.
    Namost egész biztos én vagyok a f.sz, hogy ezzel foglalkozom, de én azt gondolom, hogy ebben az enyém az értelmes, jó megoldás, a többieké szar. És mégis, az emberek ennyire hülyék? Soha nem tanulnak? Soha nem figyelik meg maguk körül a világot? Ennyire leszar mindenki mindent? Mert sajnos ez a hozzáállás az élet sok területén is visszaköszön. A nemtörődöm leszaromság. A praktikum, a gondolkodás hiánya.
    Ja, láttam már 14 ezres singlemalt whiskyt állított állapotból eldőlve szanaszét fröccsenni és elfolyni a szalag réseiben.... Nem az én károm volt...

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák