Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Izé. Alapvetően leszoktam már arról, hogy a nem használt appokat becsukjam, de azért még most is egyből elpöckölöm felfele azokat, amikről tudom, hogy nem használom őket rendszeresen. Ehhez képest fut most egy Safari 7 ablakkal, Messenger, Viber, WhatsApp, Waze, Gmail+Yahoo+céges email kliens, egy Snooker játék, Youtube, Skype, Facebook, meg még mellette legalább egy tucat egyéb apróság mint kamera, fotóalbum, időjárás, hírek, stb. Mindezt úgy, hogy nem tölt semmit újra, max az adott szolgáltatáshoz szükséges hardver nem megy folyamatosan (pl gps). Mindezt 2 GB memóriával (merugyeeznemandroid), mutass egy laptopot ami mindezt megcsinálja ennyiből, FHD felbontáson.
Nekem is 5s volt előtte és óriási lépés volt a 6s, minden szempontból, szó sincs arról, hogy hülyeségekkel vernék át az embert. Az árképzés meg almás, de akinek nem tetszik, vegyen szarszungot sd kártya slottal, ettől még nem lesz szerintem se jobb se rosszabb a telefon.
A második bekezdéseddel amúgy nincs semmi gond, a te igényeid, senkinek semmi köze hozzá, személy szerint abban nem látok problémát, hogy az ötös széria nem lesz már használató amikor kijön a nyolcas, mégiscsak 7-8 éves készülékek lesznek addigra már.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung kuponkunyeráló
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest