Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Házimozi belépő szinten
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Modding és elektronikai kérdések
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
De bizony
Mert meg valaki hozzad hasonlo fogast probalna szerezni rajta. Amugy szerintem ha mar a lenoxi ertelemben vesszuk, pont ugyanugy rasszista , mint amit Nolf mondott. Az, hogy Gyalog Galopp idezet, itt most nem szamit. A fair az lenne, ha egyforma elbiralas ala esne. Csak azon csodalkozom, hogy en/fokukac es meg joparan akkor miert nem kaptam/kaptunk meg rasszizmusert figyelmeztetest.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Konteó topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert meg valaki hozzad hasonlo fogast probalna szerezni rajta. Amugy szerintem ha mar a lenoxi ertelemben vesszuk, pont ugyanugy rasszista , mint amit Nolf mondott. Az, hogy Gyalog Galopp idezet, itt most nem szamit. A fair az lenne, ha egyforma elbiralas ala esne. Csak azon csodalkozom, hogy en/fokukac es meg joparan akkor miert nem kaptam/kaptunk meg rasszizmusert figyelmeztetest.