Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de szerintem ha privátba ugyanazt az üzenetet küldöd, csak 20-at enged. engem mindig letilt amikor a PH tábort hirdetem és az eddigi részvevőknek küldök üzenetet

Kértem már, hogy egy csíkba tegyék ki, hogy megnyílt a táboros topic, de nem lehet

(#51123) fokukac (#51124) EQMontoya Engem nem zavar, de pont rajta van a fotón két olyan ember, aki nagy balhét csinált pár éve a miatt mert ki akartak tenni képet a táboros topicba...majdnem verés lett

Én évek alatt összegyűjtöttem egy rakás képet minden táborból, van mit néznem, meg engem is ki lehet tenni, marhára nem érdekel
csak van aki nem így gondolja..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak van aki nem így gondolja..