Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Nagyon normalisak voltak a garancia szempontjabol, csak a munka minosege nem volt megfelelo. Peldaul felraktak 2 uj gumit elore, de nem centiroztak ki rendesen. Konkretan negyszer vittem vissza a kocsit mire sikerult kicentirozni rendesen, ugy hogy autopalyan 70 merfoldnel sem razott

Ferden allt kicsit a gepteto, bellaitjak. Ok. Telefon, jojjek erte kesz van. Odamegyek ugyan ugy all, hozza sem nyultak. Az 3 oda-vissza ut volt mire kesz lett. Aztan ugye meg a csapagy gond is volt, az is volt vagy 3-4 ut.
Ami korrekt, hogy mindig hoztak-vittek haztol hazig, egyszer nem tudtak, de akkor viszont adtak egy vadi uj Toyota Camry-t amibe ok tankoltak.
Megvettem a kocsit, kifizettem( na itt baftam el) minden szuper, minden kesz lesz rajta meg ma, vagy legkesobb holnap!!!
Aztan szo szerint 3 hetig hordtam vissza minden nap vagy masnap, de becsuletukre legyen mondva nem huztak a szajukat es beleboritottak sajat zsebbol vagy $1.5-2K-t osszesen, ugy hogy nincs harag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- iPhone 16 128 GB WHITE / Ultramarine / Teal - Bontatlan - 1 Év Apple Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest