Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Egyszer voltam thai étteremben, itt ni: [link] Talán mi a Steinweg-ben voltunk, valami belvárosi sétálóutcában. Majd a robot megmondja pontosan emlékszem-e

Még 2011-ben az autókiállításkor, és a japán kollégák hívtak meg. Ők már ott bejáratottak. Rendeltek is ilyen forgatható asztalközepére mindenfélét, mi magyarok késve érkeztünk, és gyorsan hozattak nekünk még levest, én a Tom Yam-ot kaptam, mert közepesen csípős tradícionálisat kértem, és Mikura-san erre szavazott. De később egyetértettem.
Aztán a forgatós asztalra hoztak mindenféle finomságot, vagy 8 félét, plusz sticky rice-t, na az egy igen vicces jószág
Hálistennek én legutoljára kóstoltam meg azt a tésztás-tengeriherkentyűs valamit, amitől 2 villa után egy merő égés lett a pofám, aztán már csak a hideg hefeweissbiert toltam kétpofára. De nagy élmény volt.
Ehuncsake mit találtam: bejárat; kerekasztal
Mondjuk érdekes, hogy ott a japók se pálcikával ettek, hanem kanállal-villával. Kés nyilván nem volt.Ja, a baloldali kolléga előtt a fonott készségben volt a ragacsrizs, először azt hittem, hogy mint az indiana jones-ban majd ilyen apró kígyókat bűvölnek elő belőle, de a rizs elfogadhatóbb kifutás volt. És mókásabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hálistennek én legutoljára kóstoltam meg azt a tésztás-tengeriherkentyűs valamit, amitől 2 villa után egy merő égés lett a pofám, aztán már csak a hideg hefeweissbiert toltam kétpofára. De nagy élmény volt.