Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Fortésat ettem már, pohárban adják, nekem nem volt vele bajom amúgy, de valóban nem a kész, kiflis mákos gubát keresem, hanem a bobájkát, de mint alapanyagot, amikor még táblában van (vagy darabolva), amiből készül majd a mákos (-egyéb) guba. Valahol láttam tavaly boltban, de fogalmam sincs, hol. Nem találtam képet, olyasmit kell elképzelni, mint az aranygaluska tésztája, csak kisebb darabokból áll, kb. tízforintos nagyságú és szárazabb.
Én életemben tán kétszer ittam millert, de azóta se értem. Lehet, hogy újra kipróbálom, hátha már megérett az ízlésem hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest