Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3DMark Vantage eredmények
- Gaming notebook topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ha az igekötő az ige előtt áll, azt az igével egybeírjuk. Pl.: odafigyelek, vagy a körábbi rájöjj. Szisztematikus hibának tűnik, és az sem mentség, hogy az utóbbi időben durván elterjedt hiba, hiszen a magyarérettségin helyesírásból ez mindjárt 2 hibapont - szöveghossztól függően akár még egy ilyen, és ugrik az ötös.
Az én mentségemre meg azt tudom felhozni, hogy feketeöves nyelvtannáci két generációra felmenőleg az egész család.
Aláírást illetően Montoyáéban nem vagyok biztos, de a másik kettő eredeti nyelvű idézet (már ha Timről és rólam van szó.
Amúgy meg ezt a 'fórum nyelve a magyar't amúgy sem igazán értem, egyrészt informatikai fórum, másrészt volt próbálkozás az angol nyelvű portálrészek indításával is, sőt, némelyik el is rajtolt, bár amennyire fél szemmel figyeltem, sajnos kevés sikerrel. Angol nyelvű hozzászólások viszont születtek az idegen nyelvű hírekhez kapcsolódóan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest