Hirdetés
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ha az igekötő az ige előtt áll, azt az igével egybeírjuk. Pl.: odafigyelek, vagy a körábbi rájöjj. Szisztematikus hibának tűnik, és az sem mentség, hogy az utóbbi időben durván elterjedt hiba, hiszen a magyarérettségin helyesírásból ez mindjárt 2 hibapont - szöveghossztól függően akár még egy ilyen, és ugrik az ötös.
Az én mentségemre meg azt tudom felhozni, hogy feketeöves nyelvtannáci két generációra felmenőleg az egész család.
Aláírást illetően Montoyáéban nem vagyok biztos, de a másik kettő eredeti nyelvű idézet (már ha Timről és rólam van szó.
Amúgy meg ezt a 'fórum nyelve a magyar't amúgy sem igazán értem, egyrészt informatikai fórum, másrészt volt próbálkozás az angol nyelvű portálrészek indításával is, sőt, némelyik el is rajtolt, bár amennyire fél szemmel figyeltem, sajnos kevés sikerrel. Angol nyelvű hozzászólások viszont születtek az idegen nyelvű hírekhez kapcsolódóan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest