Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
A Cityben is néha ezt csinálja a műszerfal és a szélvédő találkozása. Egy időben nagyon idegesített, egy liter disznózsírt akartam beleönteni. Aztán mostanában nem csinálja. De máshol az nem zörög.
Az ajtóban az üveg zöröghet, de mondjuk nem kéne neki.
A Civicben viszont melegben néha a kesztyűtartó kilincse zörög, de rettenetesen, azt ütni szoktam. Néha használ. Meg a jobboldali ajtókárpit, és a műanyag rész találkozása, na ott nagyon nyikorog göröngyös úton. Ott a habszivacs betét és a műanyag találkozása nyiszog. Azt is meg szoktam nyomkodni, egy ideig abbahagyja, aztán ismét elkezdi. Mostanában a vezetőülés oldalsó támasza nyikorog, de az nem csoda, szegényt minden ki-beszállásnál gyötröm, garázsban főleg, ahol szűk a beszállásra a hely. Meg alacsony is az autó, nehéz belőle lebegve kiszállni. A kuplung valahol szintén nyikorog, főleg esős időben. Asszem ennyi.Szóval nem kéne neki, és engem is zavar, de ezzel néha együtt kell élni. Vagy megkeresni a bűnöst, és megoldani.
Üvegnél nekem az segített (oldalablak), hogy leengedtem, majd a gumiágyat fültisztító pálcával alaposan kipucoltam, bő vízzel, majd szilikonnal megkentem szintén fültisztítóval, és aztán sem a homok, sem más nem csikorgott. Mert ez is lehet oka, hogy egy szem homok ott gyötrődik a döccenéseknél, és az zajong.
Nyomkodd meg ittott, hátha előadja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Byintek Love U14 Projektor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest