Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Á hagyjuk srácok, nem megy ez
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kontaktlencse
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.