Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Gambit
üzenetére
Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen.
Nekem ezzel van gondom, amikor beállítom. Ne kelljen beállítnai, alapból kérdezzen meg engem, hova töltse le VAGY pedig melyik mappát akarom használni állandó letöltésre és lehessen pipálni , hogy többet ne kérdezzen rá!TFH. én egy hülye user vagyok. (nem vagyok az
)
Leülök egy gép elé, szednék le valamit, és az se szó se beszéd letölti egy mappába.
Namost ha én hülye user vagyok, akkor két dolgot tehetek : egy az adott oprendszer keresőjével nekikezdek keresgélni a filet, kettő jobb gombbal rákattintok a letöltök filera, hova húzta le , 3 elkezdem bogarászni a menüt és a beállításokat .De lehet hogy már ehhez is kell némi jártasság számítógéphasználatban...Miért nem tudja pl. kiírni , hova szedte le pl. a letöltőablakban?
Qrvára nem user friendly, szerintem."De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni." A főlapon a beállítások menüben,tehát be kell mennia menübe, és keresgetni kell , és nem a letöltéskor ajánlja fel , mit szeretnék választani.
Mindegy.
Fokukac: te meg ne szólogass be
Kedves szövegfiú: van olyan helyzet , jellemzően driverek, amikből illik frisseket felteni. Bocs, hogy ezt inkább a netről szedem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)