Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Akcióhős lettem (még ha 10 percig, de akkor is).
Párom benzinkútnál dolgozik, nem is egy jó környéken, sajnos így elég sűrűn megesik, hogy fizetés nélkül távoznak a kedves vendégek. Épp tartottam oda, mikor is már a kút melletti lámpánál állva láttam, hogy egy uno fordítva áll, mint ahogy kéne. Látom, a bácsika, jól halljátok egy sánta, ősz, lepukkant bácsika beugrik az autójába, és elhajt. Az autó közelében söprögető kolléga épp anyit tudott tenni, hogy utánavágja a seprűt, a bácsika továbbhajtott.
Én meg gondoltam, utánamegyek, már csak azért is, hogy merre megy. A rendszámát már a lámpánál állva memorizáltam. Utánaeredtem, sajnos eléggé elhúzott, de szerencsére egy kis utcában megállt, beszélt is valakivel, telefonált is, eléálltam az autóval, és megkérdeztem tőle, hogy nem akarja-e kifizetni a tankolást. Persze mindent tagadott, miközben szépen elment mellettem. Szintén utánaeredtem, akkor már láttam, hogy a kolléga is jött autóval, így már ketten üldöztük. Próbáltuk leszorítani, de nem ment, közveszélyes volt. Letolt az útról, átment a piroson...Én még ezután is mentem utána, kicsit én is átslisszantam a piroson. Ott láttam, hogy fékezésnél ömlik a tankjából az üzemanyag. Utólért a kollega is, aki ezután egy körforgalomnál elém is, és az üldözött elé is bement, akinek meg esze ágában nem volt megállni, így belement a kocsijába. Ok, mondom itt már biztos megáll.
Hát nem így történt...miközben a kutas kollega megpróbálta kinyitni az ajtaját, újra elindult. Ott még egy ideig mentem utána, 130 km/h-t is kicsikartam a kis piros szuziból, de az egyik főúton elment. Ott azt mondtam magamban, hogy ez már nem ér annyit, hogy baj legyen...
Úgyhogy ennyi történt. Izgi volt, de féltettem azért a kis autót, meg persze magamat is... Még jó, hogy nem ütött el, amikor kiszálltam, vagy ilyesmi. Teljesen közveszélyes volt, és mondom...Öreg bácsika. Őrület, hogy mik vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Interactive Brokers társalgó
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB 100% akku 2,5 év GARANCIA
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest