Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én nem szoktam olyan könyvet végigolvasni, ami nem köt le.
Filmet viszont mostanában, úgy nézek, hogy a lehető legkevesebbet tudjak megnézés előtt, mind a sztoriról, mind a szereplőkről. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Krimik, lektűr, nagyjából 100oldal/óra...nekem.
De a könyv többet elárul magáról olvasás előtt, mint a film megnézése előtt. Na meg író szerint olvasok általában, a listára felkerülő alkotók művei ritkán okoznak csalódást.Artu: egyszerre szoktam több könyvet is olvasni, mert vannak olyanok, amik nem emészthetőek meg egyszerre, de sok bajom volt gyerekkoromban az általad írt szokás miatt, amikor a boltba menet is olvastam, mert akkor még volt sorbanállás a boltban, aminek az idejét nem akartam elpazarolni szájtátásra. A fürdőgatyámbam /fecske
/ eldugott könyvekről ma is szólnak családi legendák.
Nyáron úgy jártam a boltba.Bár akkoriban sok helyre dugtam könyveket, hogy szinte mindig olvashassak. -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nálam egy jó könyv max egy napig tart, mert ha tényleg jó és leköt, akkor addig le sem teszem, amíg a végére nem érek

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a könyv többet elárul magáról olvasás előtt, mint a film megnézése előtt. Na meg író szerint olvasok általában, a listára felkerülő alkotók művei ritkán okoznak csalódást.
/ eldugott könyvekről ma is szólnak családi legendák.
Nyáron úgy jártam a boltba.Bár akkoriban sok helyre dugtam könyveket, hogy szinte mindig olvashassak.