Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Szia!
Én csak magamból indultam ki, hogy nekem jólesne, ha gondolnának rám ilyen formában, hogy egy könyv kapcsán eszébe jutok valakinek. Azért bennem lenne hogy így akar közelebb kerülni hozzám, de ha tetszene az illető, akkor örülnék neki. Szerintem mindenképp kedves gesztus.
Te mit tennél Holló helyében ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 19Hó Gari
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Kingston 32GB (16GBx2) DDR4 3200MHz KCP432ND8/16 (Beszámítás)
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak magamból indultam ki, hogy nekem jólesne, ha gondolnának rám ilyen formában, hogy egy könyv kapcsán eszébe jutok valakinek. Azért bennem lenne hogy így akar közelebb kerülni hozzám, de ha tetszene az illető, akkor örülnék neki. Szerintem mindenképp kedves gesztus.