Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz bolondember #27519 üzenetére

nem akarlak elkeseríteni, de nekem volt olyan cég ahol 2szer voltam interjún fejvadász cégnél, bekerültem az esélyesek közé ezért 3szor voltam interjún a cégnél ahova jelentkeztem, mind3szor nagyon szimpatikusnak mondtak, 1 órán át faggattak, minden terület vezetőjének bemutattak, az utolsónál mondták hogy 1 héten belül értesítenek. ezután 3 héten keresztül hívogattam őket hogy mi a helyzet, mindig mondták hogy még nincs döntés, majd talán a jövő héten.
    a 4. héten már nem hívtam őket, mert egy hátsó forrásból megtudtam hogy már rég megvan az emberük. vártam még 2 hetet hátha rám szólnak hogy menjek az anyámba, ne adj' Isten azt hogy köszönik de nem rám esett a választás, de semmi ilyesmi nem volt. írtam nekik egy gyönyörűen megfogalmazott, 3/4 oldalas köszönőlevelet, de a végére azért odaírtam: menjenek a jó b..ös k...a a....kba.

yetike: mikor megírtam ezt a köszönőlevelet, már elhelyezkedtem egy teljesen más profilban dolgozó cégnél ahol jelenleg is taposom a próbaidőt. magasról teszek rá hogy azon a területen lesz-e esélyem valaha is elhelyezkedni.

Új hozzászólás Aktív témák